novo

Evo što je IKEA pripremila za jesen u domu: Veseli nas povratak boja i raskošnih detalja

IKEA
20.08.2021.
u 08:08

U ovoj kolekciji pronaći ćete sve za cosy atmosferu kod kuće u jesenskim danima

Kao što smo već pisali, jesenske kolekcije, nakon dominacije neutralnih tonova, donose boje u interijer. Iznimka nije ni jesenska kolekcija koju je nedavno predstavila IKEA, a koja se već sad može kupiti i na web shopu i u zagrebčkoj robnoj kući.

Foto: IKEA

Jesenska kolekcija nosi ime HÖSTKVÄLL, a u fokusu joj je udobnost i hedonizam u vlastita četiri zida. Poruka koju šalje ova kolekcija uživanje je u trenutku, u društvu obitelji.

Foto: IKEA

U ovoj kolekciji pronaći ćete sve za cosy atmosferu kod kuće u jesenskim danima. U prepoznatljivim jesenskim bojama, pojavljuju se dekori poput vijenaca i buketa, ukrasnih jastučića i toplih dekica.

Foto: IKEA

Tu su i zgodni detalji za blagovaonicu, podmetači za tanjure s jesenskim motivima, podmetači za stol, ubrusi, salvete, nadstolnjaci i poslužavnici. Ono što veseli jest činjenica da kolekcija obiluje tekstilima koji na brz i povoljan način omogućuju promjenu u domu!

Foto: IKEA

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije