Dizajnerski hit

Estetika u malom prostoru

pili
Foto: Promo
15.02.2017.
u 07:30

U dva poteza rani se stol pretbara u funkcionalnu komodu.

Dizajn studio iz Litve imena Emko predstavio je Pill, a riječ je o svojevrsnom zidnom ormariću s preklopnom stijenom koja se, kada se otvori, postaje radna ploha.

Ormarić je inače ovalnog oblika, a opremljen je i LED rasvjetom, a u sebi skriva i nekoliko praktičnih spremišnih ormarića. Kad završite s radom, sve stvari unutar njega možete pospremiti, stranice preklopiti i zatvoriti, a tada on može funkcionirati u obliku zanimljivog ukrasnog zidnog elementa.

Pili je odličan primjer funkcionalnosti i estetike u jednom, a dolazi i u nekoliko različitih boja, a sama konstrukcija mu je načinjena od drva.     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije