novi living

Ekskluzivno zavirite u kuću u Medulinu, koja je od stare ruševine postala - senzacija!

B2 Produkcija
03.07.2020.
u 06:55

Tu je i mali stilski šalabahter s potpisom dizajnerice, i naše stilistice, Ankice Juričević, koja nas je prve pustila u svoj novootvoreni Chic&Antique Studio

Prva subota u mjesecu je, već tradicionalno, rezervirana za novi broj magazina Living, u paketu s Večernjim listom. A ovaj, pravi ljetni broj, bez lažne skromnosti, genijalan je način da započnete svoju subotu.

Naime, osim što vam donosimo jednu super ekskluzivu - dvogodišnji projekt dizajnerice Mije Lučić, odnosno kuću u Medulinu koja je od zapuštene ruine, nakon dvije godine rada, postala odlična destinacija za odmor iz snova, puni smo i sjajnih ljetnih ideja.

Foto: B2 Produkcija

Imamo sve za izradu savršenog sladoleda kod kuće, recepte s potpisom slavnog chefa Davida Skoke, editorijal posvećen uređenju doma, čak i ako imate najmanji balkon, u ritmu ljeta!

Foto: B2 Produkcija

Naravno, ako više volite divne stanove, ovaj koji vam predstavljamo uredilo je dvoje modnih insajdera pa im je i stan, očekivano, jako stylish!

Foto: H&M Home

Dijelimo s vama i super priču iz Opatije, o starom i zapuštenom balkonu koji je postao genijalan začinski vrt i mjesto za roštiljanje. Za sve one kojima je vrtlarenje više od hobija imamo i super savjete stručnjaka za uzgoj biljaka na način kako to rade profesionalci. Tu je i mali stilski šalabahter s potpisom dizajnerice, i naše stilistice, Ankice Juričević, koja nas je prve pustila u svoj novootvoreni Chic&Antique Studio.

Foto: Mihaela Afrić

No da vam sad ne otkrijemo baš sve, pozivamo vas na zanimljivu ljetnu šetnju prepunu ideja i inspiracije s novim Livingom!

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

Komentara 1

LA
lajh1985
08:31 04.07.2020.

A di je kuca prije i poslije kako izgleda?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije