luksuzno

Ekskluzivni pop-up store s potpisom Chanela čeka vas u Rovinju

Chanel
15.07.2021.
u 17:33

Chanel Factory 5 je ultimativno iskustvo luksuza koje nam predstavlja ove nove proizvode u nevjerojatno poželjnim pakiranjima, s kojima se kuća Chanel vraća na same početke i prva pakiranja N° 5 parfema

Povodom stote obljetnice slavnog parfema - Chanel N° 5, prvog s potpisom Coco Chanel, ova kuća lansirala je Canel Factory 5, revolucionarno iskustvo proizvodnje jedne posve nove kolekcije, s N° 5 parfemom u glavnoj ulozi. Ova kolekcija uključuje 17 novih i limitiranih beauty i inih proizvoda, koji su inspirirani stvarima koje svakodnevno koristimo i koji nas podsjećaju na to da nositi N° 5 parfem znači transformirati svoju svakodnevicu, učiniti ju posebnijom i ljepšom.

Foto: Chanel

Chanel Factory 5 je ultimativno iskustvo luksuza koje nam predstavlja ove nove proizvode u nevjerojatno poželjnim pakiranjima, s kojima se kuća Chanel vraća na same početke i prva pakiranja N° 5 parfema - jednostavne laboratorijske bočice i tube.

Hrvatska je jedna od zemalja koaj ima čast ugostiti ovaj pop-up store, u hotelu Grand Park Hotel Rovinj!

Foto: Chanel

Upravo ondje, 8. je srpnja ekskluzivno otvoren Chanel Factory 5 za cijelu regiju, a u ovoj Chanelovoj tvornici na licu mjesta ćete moći doživjeti, isprobati i kupiti limitiranu N° 5 kolekciju!  Chanelov spektakularni pop-up u Grand Park Hotel Rovinj posjetiti možete 5 tjedana, sve do 15. kolovoza.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije