BRZI MAKEOVER

Sedam efektnih detalja za ljepši i atraktivniji hodnik

Souraya Hassan stan amsterdam
Foto: Binti Home
1/20
16.02.2019.
u 07:00

Hodnik je ogledalo svakoga doma i njegovo uređenje puno govori o vama. Zato ga pomno opremite biranim detaljima, a mi vam nudimo inspiraciju

I prilikom ulaska u nečiji stan prvi dojam je najbitniji te govori puno o njegovu vlasniku. Upravo taj prvi utisak može učiniti da cijeli stan 'mjerimo' po predsoblju. To je posve u redu ako je taj prostor dobro osmišljen, no što ako je to samo mjesto za odlaganje jakni, kaputa, obuće i ključeva od stana i auta?

Predsoblja i hodnici su mjesta kojima prilikom adaptacije i uređenja pridajemo vjerojatno najmanje pozornosti. Vrhuncem uređenja smatramo vješanje slike ili fotografije na zid. Dodatni problem jest što su ti prostori uvijek pomalo klaustrofobični zbog svoje skučenosti i nedostatka prozora.

I u ovim dijelovima doma do izražaja može itekako doći vaša kreativnost. Već bojanjem zidova ili stare komode, svjetiljkom, ukrasnom kutijom na ormaru ili novim tepihom možemo puno toga postići.

Čim učinite i jedan mali pomak, vidjet ćete kako hodnik može jako lijepo izgledati. I kako njegov izgled nije nimalo nevažan. Inspirirajte se u mijenjanju vašeg hodnika i(li) predsoblja našim prijedlozima.

Foto: Promo
Stolić idealan za male prostore, naći će svoje mjesto uza zid, a zahvaljujući zasebnoj polici za časopise i sitnice hodnik će izgledati uredno i organizirano (Ikea, 599 kn)

 

Foto: Promo
Za ljubitelje dizajnerskih komada i minimalizma predlažemo metalnu Wave zidnu vješalicu švedske dizajnerice Nanni Holen (Modus, 598 kn)

 


Ogledalo King dimenzija 120x150 cm bit će izvrstan stilski doprinos shabby chica u vašem domu (Harvey Norman, 2167 kn)

 

Foto: Promo
Set kutija za odlaganje ključeva, računa, dokumenata, šalova i ostalih sitnica uvest će reda u vaš hodnik (Zara Home 210 kn)

 

Foto: Promo
Rasvjeta je uvijek dodatni plus u uređenju svakog prostora i može uljepšati i najprosječniji interijer. Stoga uvijek nađite mjesta u hodniku za efektnu rasvjetu (Vivre.hr, 139 kn)

 

Foto: Promo
Stilska komoda Fancy neće proći nezamijećeno u vašem hodniku. Zbog bijele boje i uskoće idealna je za manje hodnike (Vivre.hr, 4294 kn)

 

Foto: Promo
Komadi - stolci, naslonjač, klub stolići, svijećnjaci od metala pravi su hit u interijerima (Zara Home 559 kn)

>>Šarmantan stan s trendi žutim i tirkiznim akcentima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije