Promo

Drvona – vaš pouzdan partner u opremanju doma

30.08.2019.
u 15:33

Potvrda Drvonine kvalitete su zapažena sudjelovanja na brojnim stručnim sajmovima, a posebno ističemo Design zonu na zagrebačkoj Ambienti 2018. godine

U potrazi ste za izvođačem koji će saslušati vaše želje, pružiti vam pregršt korisnih savjeta te u konačnici opremiti prostor namještajem iz vlastite proizvodnje?

Dizajneri tvrtke Drvona d.o.o. svoje samopouzdanje temelje na brojnim uspješno dovršenim projektima opremanja privatnih domova, apartmana, poslovnih prostora te ugostiteljskih objekata i hotela u Hrvatskoj i bližoj okolici. Usluga uključuje projektiranje interijera, usklađivanje boja i dekora podova, laminata, parketa, vinila i namještaja prilagođenih vašem prostoru, sobnih vrata prema željenim mjerama i drvenih zidnih obloga kako bi vaš privatni ili poslovni prostor bio maksimalno iskorišten uz postizanje estetske savršenosti.

U skladu s najnovijim dostignućima dobivate potpuno osmišljen prostor, namještaj prilagođen vašim potrebama i mjerama te odgovore na sva pitanja. Nakon toga slijedi 3D renderiranje i vizualizacija te sama izrada i montaža namještaja.

Potvrda Drvonine kvalitete su zapažena sudjelovanja na brojnim stručnim sajmovima, a posebno ističemo Design zonu na zagrebačkoj Ambienti 2018. godine. Pri tome je javnosti predstavljen koncept suvremene kuhinje koji je pokupio pohvale, kako posjetitelja sajma, tako i stručne javnosti.

Drvona d.o.o. renomirana je hrvatska tvrtka u čijim poslovnicama možete pronaći veliki izbor laminata i parketa, vodootpornih SPC vinila koji su u posljednje vrijeme hit na hrvatskom tržištu, deckinga, sobnih vrata, iverala, drvene građe i “uradi sam” asortimana. U isto vrijeme dizajnerski tim Drvone izrađuje funkcionalne i kreativne kuhinje te sobni, kupaonski i uredski namještaj po mjeri. Sav drveni materijal za opremanje interijera na jednom mjestu, savjetovanje i osigurana montaža predstavljaju zaokružen proizvod te uštedu vremena i sredstava. Na tržištu je prisutna kroz poslovnice u Karlovcu, Gornjem Stupniku kraj Zagreba, Kanfanaru u Istri te Trogiru kao i u Rijeci pod imenom Drvo trgovina.

Uravnotežen omjer kvalitete i cijene, raznolikost ponude i fleksibilnost prilikom izrade izdvajaju Drvonu kao Vašeg pouzdanog partnera u uređenju interijera.

Sav asortiman i ponudu usluga možete pogledati na stranici.

Drvona – Umjetnost stanovanja u vašem prostoru!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije