Hit mjesto

Don Dino – izvanserijska kulisa i interijer te meni Ivana Pažanina

24.09.2017.
u 08:30

Vlasnici ističu da je njihova najveća prednost, uz vrhunsku hranu koju nude, lokacija

Uživanje u hrani već dulje vrijeme ne podrazumijeva samo njezin dobar okus. Za potpuni gastronomski doživljaj važna je i prezentacija, pristup gostima, kreativnost, a jednako tako i ugodan ambijent.

Restoran “Don Dino” u Trogiru, čijom kuhinjom “šefuje” Ivan Pažanin, spaja sve navedeno – izvanserijske zalogaje koje od biranih, lokalnih namirnica priprema jedan od najtalentiranijih domaćih chefova te elegantno uređenu terasu intimne atmosfere smještenu unutar malog trga, u okruženju starom 2000 godina. Jednostavan i sofisticiran eksterijer te odmjeren, šarmantan interijer koji spaja dalmatinski štih i moderne detalje savršeno prate filozofiju kuhinje Don Dina.

– Cijeli naš koncept temelji se na spoju domaće “spize” te svjetskog pristupa njezinoj “izvedbi”. Don Dino mjesto je za hedoniste, za ljude koji za sebe vole reći da znaju što žele u životu i ne pristaju na kompromise. Naše je veliko bogatstvo i naša lokacija, u staroj jezgri Trogira, koja se savršeno nadograđuje na naša jela. Njezina neprocjenjiva vrijednost daje dimenziju više gastronomskom iskustvu koje nudimo – govore vlasnici Grga i Andrea Barić.

U toj kamenoj kulisi, dodaju, gosti se lako opuste, a užitak u hrani još je veći i sigurno je i to jedan od razloga zašto su ove sezone oborili vlastite rekorde posjećenosti.

Don Dino jedini je “fine dining” restoran u Trogiru, ali i na puno širem području, a svi željni vrhunski pripremljenih jela i opuštene domaće atmosfere u antičkom ambijentu imaju priliku u tom iskustvu uživati do sredine listopada.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije