Novi koncept

Dođete na frizuru, a odete doma s novom torbom

slike
Goran Stanzl/PIXSELL
13.11.2016.
u 09:00

Na crnoj podlozi najbolje dolazi do izražaja bit ovog dizajna i zato je misao vodilja bila pomalo mističan i retro prostor s natruhama Orijenta

Sasvim jedinstven koncept trgovine odnedavno postoji u zagrebačkoj Nemčićevoj ulici, gdje su se dvije kreativke ujedinile da bi ostvarile snove mnogih drugih žena. Misao vodilja tamo je jednostavna: dođeš na frizuru, a kući odeš s novom torbom, kaputom ili naušnicama, ili dođeš pogledati novu kolekciju kapa i šalova pa ostaneš promijeniti boju kosu.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

U skladnom dvoetažnom prostoru objedinjene su gotovo sve ženske potrebe. Na prizemnoj etaži u koju se zakorači s ulice smješten je All faces store Zagreb, koji nudi odjeću, nakit i torbe hrvatskih dizajnera, a nakon nekoliko staklenih stuba stiže se u frizerski salon Didi.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

U samom prostoru dominira crna boja, crne police postavljene su na blijedoljubičastom zidu. Prostor je sama dizajnirala Iva Tuđa, etablirana kreatorica torbi, a kako kaže, misao vodilja bile su joj male, šarmantne, ali i posve drukčije trgovine kakve se viđaju u newyorškom Sohou. Odabirom boja, ali i detalja postigla je pomalo retro štih cijelog prostora u kojem se ističu i odjeća i dijelovi frizerskog. Konačan dojam pomalo je tajnovit i mističan, s natruhama orijentalnih detalja, onaj u kojem se svatko tko uđe vrlo brzo osjeća ugodno i domaće. U prvom koncept storeu koji je objedinio butik i frizerski salon naći ćete brendove: Tara Fashion, Farrah Floyd, Alique Tricot, Iva Tuđa, K-nit, Natali nakit...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije