Svijet interijera

Dočekajte Božić spremni uz raskošne dekoracije iz showrooma

partner
Foto: Daniel Berković/Pixsell
09.11.2016.
u 07:30

Dobar partner nudi sve što vam je potrebno za idealno božićno uređenje doma.

Možda u vašim domovima još ne svira božićna glazba i možda još niste razmišljali o tome kako ćete ovaj Božić učiniti još boljim i ljepšim od prošlogodišnjeg, no Dobar partner u svojem prodajnom programu već ima sve spremno i složeno za najljepše razdoblje u godini. Showroom tvrtke Dobar partner donosi vam pet božićnih priča kroz koje se možete prošetati u manje od pet minuta, ali samo prošetati. Da biste primijetili svaki detalj i udahnuli božićni duh kako treba, u prostoru imate što gledati puno duže, a ono što je sigurno jest da ćete pronaći inspiraciju u njima. Uz to, božićno raspoloženje sigurno će vas uhvatiti čak i ako ste vi “Grinch” u svojoj obitelji.

Foto: Daniel Berković/Pixsell

– Naš božićni showroom sastoji se od nekoliko božićnih cjelina, a uvijek je prisutan tradicionalan Božić koji se očituje i u kombinaciji crvene i zelene, i to zato što ona prolazi svake godine i koju jedan dio ljudi uvijek priželjkuje. Uvijek je popularna i prisutna i bijela u kombinaciji sa “zamrznutim” artiklima, odnosno proizvodima koji imitiraju led i inje u kombinaciji sa srebrnom i zlatnom bojom. Zlatna je jaka i ide uz sve druge boje. Ove je godine popularna kobaltnoplava, meni pomalo teško spojiva s radošću Božića – ističe Jasna Degoricija, jedna od vlasnica Dobrog partnera.

Foto: Daniel Berković/Pixsell

U svojem portfelju Dobar partner već 15-ak godina ima iskustva u postavljanju showroomova za svako godišnje doma i za sve velike praznike, od Božića pa do Valentinova, od proljeća do jeseni. Glavni im je cilj prenijeti svjetske trendove i posjetiteljima predstaviti kako kombinirati nove materijale, ali i iskoristiti one koje već posjeduju.

Foto: Daniel Berković/Pixsell

– Uvijek imamo nekoliko prezentacija, odnosno tematskih cjelina koje su vezane uz vrstu materijala, ali i uz boje. Uz tradicionalni Božić, sada možete prošetati “prirodnim” Božićem, kojem su temelj drvene grančice, zatim bijelim Božićem te prostorom u kojem glavnu ulogu ima božićni stol – objašnjava Degoricija.

Foto: Daniel Berković/Pixsell

Božić je ipak najčarobnije vrijeme, a što prije počnemo pripremati sve za blagdanski ugođaj, to duže možemo uživati u ljepoti Božića. – Svake godine poželjno je dodati nešto novo i na taj način slagati vlastitu božićnu priču i tradiciju – napominje Degoricija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije