SAVJET STRUČNJAKA

Dobre ideje iz Peveca: Što je to smartphone?

pametni telefon
Thinkstock
10.06.2016.
u 10:48

Okruženi smo modernim tehnologijama i teško nam je zamisliti svakodnevni život bez njih. Primjerice, bez pametnog telefona teško da ćemo otići ne samo na posao ili u školu, nego uopće izaći iz kuće. Njihovo usavršavanje tijekom posljednjih 20-ak godina učinilo je da imaju sve više funkcija i tako zamjenuju mnoge druge uređaje.

Zahvaljujući smartphoneu ne moramo uvijek imati pri ruci laptop, CD player ili sustav navigacije u automobilima kao ni pratiti vijesti u novinama ili na tv-u. Sve to, ali, naravno, mnogo više, imamo sadržano u samo jednom uređaju koji može poslužiti i kao mobilni mini ured.

Za što sve doista možemo koristiti pametne telefone, kojim programima i aplikacijama ga možemo nadograditi i unaprijediti mu performanse te kojim dodatnim gadgetima ga možete obogatiti, saznajte u Pevecovom videu. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?