206 izlagača

Do iščekivanja našeg sajma, možemo šetati ljubljanskim Ambientom

ambient
Foto: Promo fotografije
1/2
09.10.2014.
u 07:38

Do nedjelje Ljubljana je u znaku dizajna i namještaja

Ambient Ljubljana, veliki sajam namještaja, na kojem svoje proizvode i kolekcije predstavlja 206 tvrtki  iz 20 država, prvi put zajedno s Mjesecom dizajna promovira zajednički brand Design Week LjubljanaBit će to prilika da se kroz različita događanja, od predavanja i prezentacija, do izložbi i radionica predstavi sve što je novo u slovenskom, ali i europskom dizajnu.

I na sajmu i u sklopu Design Weeka, sudjeluju i naši proizvođači namještaja i dizajneri. Država partnerica ovogodišnjeg sajma je Kraljevina Nizozemska. Sajam je otvoren do nedjelje, a s obzirom na to da se organizatori hvale kako su uz bok milanskim i bečkim sajmovima, preporuka je i da svi zaljubljenici u produkt-dizajn prošeću sajamskim halama. U sklopu svim manifestacija dodijeljene su i nagrade i priznanja, a posebni je adut sajma kuhinja Smreka in Terazzo dizajnera Julijana Krapeža.

>>Prenosiva lampa, korisna i na izletu i u podrumu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije