kolaboracija

Dizajnerski komadi za dom po super povoljnim cijenama

Foto: H&M Home
1/5
30.04.2022.
u 07:00

Gradijentna igra boja, svijetle nijanse i grafika izvan fokusa postavljaju ton za jedinstvenu kolekciju detalja interijera doma

Dizajnerica i arhitektica koja je poznata po svojim razigranim paletama boja i besprijekornom stilu India Mahdavi ovogodišnja je dizajnerska zvijezda s kojom H&M HOME predstavlja kolekciju. Ova suradnja donosi šareni svijet Indije Mahdavi u svakodnevni život.

Foto: H&M Home

Za Indiju Mahdavi boja je jezik. Njezin vlastiti jezik. Tijekom posljednjih 20 godina stvorila je opsežnu kolekciju nevjerojatnih interijera (vjerojatno ste vidjeli njezin rad u nekim od najpopularnijih restorana i butika u Londonu, Parizu i Tokiju).

Foto: H&M Home

- Ovom suradnjom dopustili smo da se prepoznatljiv stil dizajna Indije Mahdavi useli u vaš dom. Gradijentna igra boja, svijetle nijanse i grafika izvan fokusa postavljaju ton za jedinstvenu kolekciju detalja interijera doma - kažu iz H&M Homea.

Foto: H&M Home

Naši favoriti iz nove dizajnerske kolekcije su plavo-bijeli tepih od merino vune (2199 kn), vaze (od 199 kn), podmetači za stol (119 kn) i raskošno posuđe u svim bojama (od 49 kn).

Foto: H&M Home

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije