moćna suradnja

Dizajnerski komadi po povoljnijim cijenama - Zara Home ima sjajnu kolaboraciju s Kassl Editionsom

Zara Home
13.09.2021.
u 08:01

Tu se može naći zaista zanimljivih komada, poput originalnih tepiha, lampi, zrcala, ali i dekorativnih detalja za dom koji nisu napadni već svojim dizajnom daju novu dimenziju prostoru u kojem se nalaze

Kultni brend KASSL Editions kojeg modni poznavatelji obožavaju zbog poželjne odjeće, s ponosom, u suradnji sa Zara Home predstavlja kolekciju izdržljivih predmeta za dom.

Foto: Zara Home

KASSL-ove preokupacije taktilnošću, dugovječnošću, kvalitetom i bojom očite su u svakom artiklu u u kolekciji KASSL EDITIONS X ZARA. Ambiciozna suradnja simbolizira izrazito čistu, neuglađenu estetiku tvrtke KASSL i predanost marke kvaliteti.

Foto: Zara Home

Tu se može naći zaista zanimljivih komada, poput originalnih tepiha, lampi, zrcala, ali i dekorativnih detalja za dom koji nisu napadni već svojim dizajnom daju novu dimenziju prostoru u kojem se nalaze.

Foto: Zara Home

Cijene se kreću od 49,90 kuna za sitne detalje, preko 899 kuna koliko stoji zanimljivo ogledalo pa sve do 2999 kuna koliko košta raskošni tepih. No, tepiha, poput ovog plavog, ima i po povoljnijim cijenama od 459 kuna naviše, dok modularni stolići koji se lako kombiniraju koštaju 1299 kuna.

Foto: Zara Home

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije