MEBLO TRADE

Dizajnerski komadi namještaja uklapaju se u svaki dom

Meblo
Foto: Meblo
1/4
07.07.2015.
u 15:50

Posebna pogodnost u Meblo Trade trgovinama i web shopu – do 15. srpnja vlasnici MasterCard® kartice ostvaruju 20% popusta na odabrane Miotto komade namještaja

Detalji su ono što životni prostor čini domom. Osobnost i kreativnost pojedinca najviše utječu na stilove uređenja vlastitog doma, no dobar dizajn koji se očituje funkcionalnošću i visokim estetskim vrijednostima, uvijek je odraz dobrog ukusa.Miotto, poznati proizvođač namještaja u svojem bogatom asortimanu koji je dostupan u Meblo trgovinama, nudi kvalitetne i lijepe komade koji će podići svaku dnevnu sobu ili blagovaonu.

Garnitura Torrenova, stol Milvia, stolica Maino i komoda Soriano funkcioniraju zajedno kao skladna cjelina, a s druge strane odlično će se uklopiti i pojedinačno u već postojeće interijere te ih osvježiti svojim modernim dizajnom. Ono što će posebno razveseliti sve one koji se do 15. srpnja odluče na kupovinu odabranih Miotto proizvoda u Meblo trgovinama ili na web shopu www.meblo.hr je 20% popusta za sva plaćanja MasterCard® karticama.

Meblo Trade je tvrtka s dugogodišnjom tradicijom. Ključ uspjeha Mebla zasigurno je ljubav prema interijerima i prema estetici te želja za otkrivanjem i predstavljanjem novih svjetskih trendova u dizajnu, ali i neprekidno upoznavanje želja i potreba vlastitih klijenata.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije