sjajan interijer

Dizajnerica Snješka Kožul ponovno je stvorila čarobnu blagdansku bajku

Bojan Zibar
10.12.2021.
u 10:42

Dizajnerica Snješka Kožul kao inspiraciju izabrala je uspomene na najveselije dane za svako dijete, a to su oni kada u grad dolazi cirkus. Sigurno se sada prisjećate veselja kada ste išli gledati klaunove, majmune i umjetnike na trapezu

Glavna tema ovogodišnjeg Adventa u Zagrebu su igračke i uspomene na djetinjstvo. Upravo je i to glavna inspiracija nove adventske priče popularnog zagrebačkog walk in salona Vikler i ruž, ali na drugačiji način.

Foto: Bojan Zibar

Dizajnerica Snješka Kožul kao inspiraciju izabrala je uspomene na najveselije dane za svako dijete, a to su oni kada u grad dolazi cirkus. Sigurno se sada prisjećate veselja kada ste išli gledati klaunove, majmune i umjetnike na trapezu.

Foto: Bojan Zibar

Danas je dovoljno poželjeti svečanu frizuru za odlazak na adventski party i uči u svijet mašte koji vam nudi ovaj kreativan interijer pun pametnih rješenja. To su dekoracije pune humora, začinjene gliterom i bezbroj lampica koje dodatno naglašavaju ovu priču inspiriranu životnim cirkusom u kojem trenutno živimo.

Foto: Bojan Zibar

Dok perete kosu promatra vas žirafa, za stolom vam društvo radi gorila, a na izlazu vas pozdravlja orao koji je spreman za party.

Foto: Bojan Zibar

Zvuči zabavno, veselo i šarmantno, sve u duhu adventa koji nas svojim blještavilom začara, barem na trenutak. A to nam svima treba.

Foto: Bojan Zibar

Foto: Bojan Zibar

Foto: Bojan Zibar

Foto: Bojan Zibar

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije