produkt dizajn

Dizajnerica Nika Zupanc ima nove genijalne komade namještaja, a sve je nastalo zahvaljujući naočalama

Nika Zupanc Studio
22.04.2022.
u 12:04

Dizajn interijera za ovaj optički butik inspiriran je parom okvira kao jedinstvenom građevnom cjelinom, koja se pretvara u sustav ladica, osmišljenih kao građevni blokovi iz kojih se stvara i zamišlja cijeli koncept dizajna

Nakon kolekcije okvira i sunčanih naočala slovenske dizajnerica Nike Zupanc, nedavno je predstavljen interijer, koji je dizajnirao njezin studio za Morelu, pionirsku obiteljsku tvrtku, koja je desetljećima poznata kao legendarna očna klinika.

Foto: Nika Zupanc Studio

Dizajn interijera za ovaj optički butik inspiriran je parom okvira kao jedinstvenom građevnom cjelinom, koja se pretvara u sustav ladica, osmišljenih kao građevni blokovi iz kojih se stvara i zamišlja cijeli koncept dizajna.

Foto: Nika Zupanc Studio

Osjećaj iluzije u ambijentu gotovo 'Alise u zemlji čudesa' naglašen je kreacijom dvaju velikih sjenila, koji dominiraju mjestom gdje su inače mali razmjeri i pažnja prema detaljima od najveće važnosti. U interijeru se nalaze i elementi iz kolekcije III., koje je dizajnirala Nika Zupanc za Sé.

Foto: Nika Zupanc Studio

Foto: Nika Zupanc Studio

Foto: Nika Zupanc Studio

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije