Isprobajte!

Dizajnerica interijera otkriva 3 jednostavna načina da osvježite dom prije Nove godine

IKEA
29.12.2021.
u 06:40

Kako stvoriti ugodan prostor koji odiše dobrom atmosferom? Postoji mnogo ideja za zimski dnevni boravak koje će vam pomoći u tome. Ključne stvari na kojem trebate misliti u ovom trenutku su toplina i svjetlost

Dizajnerica interijera Nicki Bamford-Bowes ima super ideje za osvježenje doma za 2022. Jer nakon Božića dom traži promjenu, zar ne? Prvi korak je čistoća. 

Foto: pixabay

- Uvijek mislim da je dobro početi s praznim platnom - kaže dizajnerica i pojačnjava: - Prepustite se onom praznom osjećaju koji imate kada skinete sve božićne ukrase i sve vam bude pomalo bljutavo. To vas čeka uskoro. Razmislite o svemu. Uđite u svaku sobu, razmislite kako koristite taj prostor, što je važno vama i vašoj obitelji - kaže Nicki.

1/10

Nicki kaže da bismo si trebali postaviti neka ključna pitanja o tome kako stvarno svakodnevno koristimo svoje domove. Trebate bolji radni prostor kod kuće? Ako vaša djeca tek kreću u srednju školu, treba li im radni stol? Trebate li samo više prostora za pohranu?

Foto: Zara Home

Odmaknite se od užurbanosti svakodnevnog života i zamislite što biste predložili u svom domu da ste dizajner interijera plaćen da smišlja praktična rješenja. 

Foto: H&M Home

Nicki kaže da je posljednja stvar o kojoj treba razmišljati sljedeća: - Kako stvoriti ugodan prostor koji odiše dobrom atmosferom?  Postoji mnogo ideja za zimski dnevni boravak koje će vam pomoći u tome. Ključne stvari na kojem trebate misliti u ovom trenutku su toplina i svjetlost - kaže ona.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije