MODERNA STILSKA NOTA

Detalji od metala i žice su pravi hit: odaberite pravi komad za sebe

predmeti od žice metal
Foto: Promo
1/17
29.07.2020.
u 11:52

Želite li osvježiti stan ili ga upravo namještate a volite raditi stilske iskorake, onda su namještaj i detalji od ovog materijala pravo rješenje za vas

Vraćanje vintage stila donijelo je u interijere i predmete od metala koje nerijetko oblikuju velika dizajnerska imena što skida stigmu sa s takvog namještaja da je jeftin ili pak samo za mladenačke interijere. Dizajnerski interes za metal nam govori kako je riječ o materijalu koji je stilski iskorak i koji možda nije za one koji vole predvidljive interijere.

Ako volite dizajn i stilsko eksperimentiranje, ovo gore navedeno je, priznat ćete, dovoljna garancija i poticaj da razmislite o ovom materijalu u svome domu. Metalni komadi, odnosno oni rađeni od žice, dobro će izgledati u svakom interijeru, a ne samo onom uređenom u vintage ili pak industrijskom stilu.

Nudimo vam nekoliko prijedloga, vjerujemo da ćete uspjeti naći svoj idealan komad.

Foto: Promo
Idealan komad za male kuhinje i balkone, a možete ga koristiti i u kupaonicama te kao stalak za cvijeće (Ikea, 79,90 kn)

 

Foto: Promo
Moderni square držač za časopise trenutačno je na akciji (Designtherapy.hr, 260 umjesto 320 kn)

 

Foto: Promo
Izvrsne visilice američkog dizajnera Flynna Talbota rađene za Innermost dolaze i u crnoj boji (Dizjanholik 3205 kn)

 

Foto: Promo
Stolni svijećanjaci bit će naročito efektni ako budete koristili lučice u razlilčitim bojama (Kare Design, 180 kn)

 

Foto: Promo
Za sve one koji vole dizajn, a usto imaju male kuhinje, rješenje je Allesijev ocjeđivač (Modus, 988 kn)

 

Foto: Promo
Kolekciji Multilamp rasvjetnih tijela zajednički je nazivnik osim namjene i materijal od kojeg je rađena (Dizajnholik, 3525 kn)

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije