OD 3. SRPNJA

Počinje Design in Croatia EXPO+SHOP: uspješna promocija domaćeg dizajna

dizajn
Foto: Promo fotografije
1/2
01.07.2015.
u 15:30

Od 3. srpnja do 25. rujna u Dubrovniku, u prostoru Luže će trajati Design in Croatia EXPO+SHOP projekt. Riječ je o izložbi i prodaji proizvoda hrvatskih dizajnera.

Design in Croatia EXPO+SHOP je o platforma koja afirmira hrvatski produkt-dizajn, nudi uvid u kreativno promišljanje naših dizajnera te približava i omogućuje gostima Dubrovnika originalne hrvatske dizajnerske proizvode.

U ponudi se mogu naći komadi produkt i modnog dizajna, nakita, dječjih igračaka, konceptualnih ideja i priča ili funkcionalni predmeti s estetskom komponentnom koji povezuju hrvatsku tradiciju i suvremenu umjetnost.

Foto: Promo fotografije

Projekt se održava drugu godinu zaredom, a predstavit će radove najboljih hrvatskih dizajnera i dizajnerskih studija kao što su Adrian Croatia, Artisan, Prostoria, Xenia design, Ksenija Jurinec, Davorin Kulaš, Studio Grupa, Oaza i mnogi drugi.

Cijeli projekt je pod pokroviteljstvom MasterCarda, a za sve kupce koji će svoje putovanje obogatiti zanimljivim potsjetnikom na ljeto i plaćati preko te popularne kartice čeka i 10 posto popusta.

>>Još bolji i bogatiji: najavljeno šesto izdanje "Dana D"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije