KUHANJE SA STILOM

Isprobajte delicije iz Electrolux kuhinje na Food Film Festivalu

film food festival zagreb electrolux
Foto: Promo
1/4
07.09.2016.
u 11:45

Posjetitelje festivala na zagrebačkom Zrinjevcu očekuju dvije kulinarske radionice i prezentacije novih uređaja za kuhanje s inovativnim tehnologijama

Tvrtka Electrolux će ponovno ove godine okupiti brojne ljubitelje kuhanja i degustacija delicija na Food Film Festivalu na zagrebačkom Zrinjevcu. U Electrolux kuhinji će tako, od 8. do 17. rujna 2016., posjetitelji moći vidjeti najnovije kućanske aparate kao što su pećnica s PlusSteam funkcijom i najbolji kuhinjski pomagač Kitchen Assistent.

Za one željne novih recepata i neodoljivih okusa hrane, Electrolux će uz pomoć Majstor kuhar akademije koju predstavlja poznati chef Branko Ognjenović održati čak dvije kulinarske radionice i to 12. rujna u 17:30 sati te 16. rujna u 17:30 sati.

Podsjetimo, Food Film Festival je ljetni gurmanski festival na otvorenom posvećen filmovima u kojima hrana igra glavnu ulogu. Posjetiteljima garantira nezaboravno filmsko gastro iskustvo koje povezuje dvije umjetnosti – filmsku s onom spravljanja hrane.

Foto: Promo

Ove godine će posjetitelji festivala i Electrolux radionica moći doznati kako funkcionira tehnologija pare u Electrolux PlusSteam pećnicama koju koriste najbolji svjetski restorani. Dok nježno kuhanje parom u ovoj pećnici zadržava sočnost hrane, vrući zrak joj omogućava hrskavost i zlatnu boju.

PlusSteam multifunkcionalna pećnica s funkcijom za pečenje s parom pritiskom tipke dodaje točnu količinu vlage. Tako ono što se peče dobiva izgled i okus kao da je svježe iz pekare te je ujedno zdravo jer para zadržava i do 50% više vitamina i minerala od bilo koje druge metode pripreme hrane. Uz sve to, za kupnju PlusSteam pećnica, Electrolux daje čak 5 godina garancije.

Na Food Film Festivalu će Electrolux predstaviti i najnoviji model poluprofesionalnog miksera Kitchen Assistent koji je u mnogim kućanstvima postao najbolji pomoćnik za pripremu slanih i slatkih jela. Pomoću njega se jednostavno može miješati tijesto za kruh ili smjese za kolače, mljeti meso te raditi razne nadjeve. Mnogi profesionalni kuhari koriste Kitchen Assistent jer im olakšava posao, štedi vrijeme i daje odlične rezultate, što će pokazati i kuhari Majstor kuhar akademije.

>>Presvucite sami staru plišanu fotelju u trendi ‘patchwork’ ruho

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije