MOĆ DETALJA

Usklađeni s proljećem: Cvjetna rapsodija u svakom kutku doma

cvjetni uzorak cvijeće
Foto: Thinkstock
1/16
20.03.2020.
u 07:00

Ništa neće razigrati dom kao jedan dobar cvjetni dekor ili detalj. Proljeće u kojem trenutno uživamo idealna je prilika da 'rasuti' latice po sofi, stolcu, pa čak i komodi

Zimski san je već odavno prošao, barem kalendarski gledano, no vi se tako ne osjećate? Rješenje je u promjeni. Mi vam savjetujemo da krenete od interijera, prije svega u svom domu.

I male promjene u prostoru bit će dovoljne, a svoj dom najbolje ćete promijeniti sitnicama odnosno detaljima ili komadima namještaja s cvjetnim uzorkom ili oblikom. Cvjetni motivi asociraju nas na život i živost, vedrinu i prirodu te svaki cvijet ima svoju simboliku. A sve nam je to potrebno s obzirom na način života koji se uglavnom dobar dio dana odvija na radnom mjestu te u zatvorenom prostoru.

Tek i neki mali cvjetni detalj bit će primijećen u prostoru, a može se nalaziti doista svugdje - od ručnika, posteljine, sjenila za svjetiljke, ukrasnih jastuka, stolaca, stolnjaka, okvira za slike, tegli, tanjura... Mogućnosti su zaista velike, samo pazite da ne pretjerate u količini cvijeća i da ovaj uzorak bude u stilskom skladu s drugim uzorcima.

Pogledajte naš izlog proizvoda i inspirirajte se! Vjerujemo da ćete pronaći nešto što će vam se svidjeti i čime ćete oživjeti svoj dom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije