inovacija

Crijep nove generacije s revolucionarnom zaštitom prokosi i vremenu i atmosferilijama

Wienerberger
02.08.2022.
u 06:48

Planton 10 je idealno rješenje za modernu arhitekturu u kojoj će moći uživati sljedeće tri generacije zahvaljujući revolucionarnoj površinskoj zaštiti i visokoj kvaliteti koja jamči dugi vijek trajanja i postojan izgled

Wienerberger je vodeći svjetski dobavljač građevinskog materijala i infrastrukturnih rješenja. Poslovanje Wienerberger grupe temelji se na inovacijama i cjelovitim rješenjima za izgradnju doma koja poboljšavaju kvalitetu življenja. Novost u ponudi Wienerbergera je elegantan glineni crijep Planoton 10 s mnogim estetskim i funkcionalnim prednostima koje će vam osigurati izgradnju modernog i sigurnog doma spremnog za sve izazove koje godine donose.

Foto: Wienerberger

Planoton 10 je crijep modernog dizajna velikog formata, dostupan je u najtraženijim bojama i dolazi uz sigurnost koju pruža dobro poznata Tondach kvaliteta. Kompletno rješenje za siguran krov dolazi uz 33 godine jamstva, a dobro je rješenje i za krovove blagih nagiba.

Foto: Wienerberger

Kod izgradnje doma svatko ima puno pitanja, a kako bi potraga za savršenim crijepom bila što manje stresna, pobrinut će se Tondach stručnjaci. Crijep Planoton 10 preporučuju kupcima koji žele dom s modernim i elegantnim crijepom. Atraktivan izgled s minimalističkim dizajnom ima odličnu funkcionalnost budući da zahvaljujući svojoj strukturi i korištenju najsuvremenijih metoda pečenja gline s površinskom zaštitom, osigurava optimalnu težinu i izvrsnu mehaničku čvrstoću. Budući da je Planoton 10 napravljen od prirodne gline i ne sadržava kemijske dodatke djeluje pozitivno na okoliš i stvara zdravije okruženje za ukućane. Njegova konzistencija je takva da tijekom dana upija vlagu, pogotovo tijekom ljetnih noći i ispušta je u okoliš i tako djeluje kao da dom diše u skladu s prirodom. Ako želite crijep velikog formata, jednostavnog oblika, koji se lako postavlja na krov, idealno rješenje je Planoton 10 jer samo 10 crjepova je dovoljno za pokrivanje 1 kvadratnog metra.

Foto: Wienerberger

Wienerbergov tim profesionalaca stoji na raspolaganju kupcima za sva pitanja, dileme, a tu je i projektno-tehnička podrška koja je spremna riješiti svaki izazov i uštedjeti vrijeme prilikom potrage i odabira za kompletnim rješenjima za izgradnju kvalitetnog i postojanog doma. Cjelovita rješenja za krov jamče kvalitetu i kompatibilnost, a dodatnu sigurnost svakom kupcu osigurat će Tondach jamstvo za krovni sustav.

Foto: Wienerberger

Planton 10 je idealno rješenje za modernu arhitekturu u kojoj će moći uživati sljedeće tri generacije zahvaljujući revolucionarnoj površinskoj zaštiti i visokoj kvaliteti koja jamči dugi vijek trajanja i postojan izgled. Trenutno jedan od najmodernijih crjepova na tržištu u ponudi je Wienerberger grupe i dostupan kod svih Wienerberger partnera, a i preko web shopa. Ponudu za moderan i elegantan krov s crijepom Planoton 10 zatražite putem web shopa ili posjetite neka od brojnih prodajnih mjesta Wienerberger partnera.

Foto: Wienerberger

Wienerberger neprestano radi na poboljšanju ponude koja će biti estetski privlačna, funkcionalna, racionalizirati potrošnju energije, čuvati okoliš i osigurati zdravlje i sigurnost svih ukućana. Aktivno doprinosi boljoj kvaliteti življenja i poslovanja na održivi način – s ekološkog, socijalnog i ekonomskog aspekta. Saznajte više o poslovanju i kompletnoj ponudi na wienerberger.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije