NAŠI PRIJEDLOZI

Četiri sjajne ideje za uređenje sobe vašeg školarca

soba za dijete školarca
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/18
10.09.2016.
u 09:00

Ako niste uspjeli prije početka školske godine namjestiti ili preurediti sobu svoga školarca, nudimo vam prijedloga uređenja koje je osmislila naša kolumnistica Ankica Juričević

Naša stalna kolumnistica, čije tekstove možete čitati svake subote u prilogu Dom Večernjeg lista, Ankica Juričević u svakom izdanju našeg mjesečnog magazina Living potpisuje editorijale. U njima je u ulozi stilistice te nudi ideje kako možete preurediiti i osmisliti određeni dio svoga interijera ili eksterijera.

Posljednji u nizu editorijala jest uređenje sobe za školarca. Kako je sada početak nove godine, vjerujemo da će njezine ideje i prijedlozi roditeljima biti od velike pomoći.

Osim što dječje i tinejdžerske sobe centar učenja, odmora i igranja, pa ovaj prostor treba učiniti mjestom koje objedinjuje sve te aktivnosti, bilo bi dobro i koncpirati ga i u stilski skladnu cjelinu. Pogledajte naše prijedloge i inspirirajte se!

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

1. ŠARENI KREATIVNI NERED -Šareno je pravi dokaz djetinjstva. Uredite dječju sobu izborom kvalitetnih šarenih stolaca, neka im prostor bude veseo i razigran!

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

2. ROMANTIČARKA OD MALIH NOGU - Ispunite san svojoj kćeri i omogućite joj - ružičasti život! Cvjetni uzorci daju romatničnu atmosferu i razbijaju dominaciju ružičaste.

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

3. S DAŠKOM DJETINJSTVA - U tinejdžerskim sobama najvažnije je imati dovoljno mjesta za hobije. Tamne boje mogu se razbiti raznobojnom komodom u industrijskom stilu!

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

4. ELEGANTAN PROSTOR ZA TINEJDŽERICU - Luksuzni i elegantni kutak svakoj će tinejdžerici biti propstor za učenje i za uživanje!

>>‘Inventurom’ kvadrata u domu nađite mjesto za radni kutak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije