Inspiracija

Četiri odlične ideje za uređenje doma u uskrsnom ruhu

Jurica Galoić/PIXSELL
07.04.2020.
u 09:14

Žuta i ljubičasta veliki su hit ovog proljeća pa ih svakako ukomponirajte u svoju blagdansku priču

Uskrs u domu idealna je prilika da spojite svečano postavljen stol, delicije koje se tradicionalno služe za ovaj blagdan i nove proljetne detalje.

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL/Ilustracija

Naša stilistica Ankica Juričević osmislila je četiri vrlo efektne kombinacije – dvije za blagdansko uređenje stola, jednu romantičnu, u pastelnim tonovima s ljubičastom bojom kao lajtmotivom, i drugu, hrabriju i pomalo eklektičnu u kojoj kombinacija raznih boja daje “vau” efekt.

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL/Ilustracija

Ako, osim stola, želite dekorirati i druge prostorije doma, tu su i dvije ideje za dnevni boravak.

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL/Ilustracija

U jednoj prevladavaju žuti tonovi koji su zaduženi za vedru i veselu atmosferu u prostoru te uskrsni detalji poput pisanica i vjenčića, dok je druga nešto decentnija, tamnijih tonova čiji je zadatak unijeti opuštajuću atmosferu u prostor.

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL/Ilustracija

Koju kod opciju odabrali za svog favorita, slobodno se poigrajte detaljima, dodajte živog cvijeća i odaberite jednu boju kao bazu oko koje ćete graditi svoju stilsku priču ovog Uskrsa. Dakako, pritom je najvažnije da ste vi na kraju zadovoljni dojmom koji dekoracije ostavljaju...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije