MOĆ DETALJA

Budite u trendu: Nađite mjesto za klupu u svome domu

Foto: Zara Home
1/12
26.10.2020.
u 07:00

Osim na balkon, vrt ili terasu, drvena klupa izvrstan je detalj i za interijere - od kuhinje, preko hodnika i boravka pa sve do spavaće sobe

Zbog svoje praktičnosti i činjenice da ne zauzima puno mjesta klupa je idealan komad namještaja za eksterijer - balkone, vrtove, terase, ulaz ispre kuće... Također, i njihova dekorativnost - boja, oblik ili jastuci kao dodaci veliki su adut da budu omiljeni detalji u opremanju okućnice.

No, sve češće klupe svoje mjesto nalaze i u interijeru - i to ne samo hodniku i blagovanju, nego i dnevnom boravku, radnoj i spavaćoj sobi, pa čak i kupaonici. Njima se vrlo lijepo može uokviriti stilska priča u vašem domu, a bez puno financijskih izdataka ili pretjeranog planiranja. Dovoljno je samo naći joj mjesta u domu i odabrati primjerak koji vam se sviđa i cijenom je prihvatljiv.

Foto: pixabay

Klupe možete naći u našim dućanima već i za 300 kn, a dodatni je bonus što mnoge od njih imaju ispod sjedala prostor za skladištenje, što ju čini idealnim rješenjem za hodnike (pohrana cipela) ili pak spavaću sobu (pohrana posteljine, popluna, deka...).

Usto, klupe je lako premještati, pa im možete mijenjati poziciju u stanu bez velike muke i planiranja. I ako želite makeover doma bez puno ulaganja, klupa je izvrsno rješenje.

Foto: pixabay

Dobra strana klupa jest ta što ne zagušuju prostor - lako će se uklopiti u veći ili manji interijer, a i stilski mogu potpuno odudarati od postojećeg stanja, te tako učiniti svoj dom zanimljivijim stavljajući naglasak na efektne detalje.

Njezina praktična namjena naročito će doći do izražaja u blagovanju ili dnevnom boravku jer osigurava više mjesta za sjedenje.

Foto: pixabay

Veliki izbor u trgovinama omogućava vam da izaberete klupu s naslonom ili bez njega, tapeciranu ili samo od drveta, u kombinaciji s metalom ili plastikom, pravokutnu ili zaobljenog oblika, modernu ili pak vintage...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije