Započela božićna čarolija

Brojne poznate dame uživale u raju blagdanskih dekoracija

advent
Foto: Promo
21.11.2016.
u 10:41

U zagrebačkom Avenue Mallu, u ekskluzivnom cvjetnom boutiqueu Ira održano je druženje povodom početka adventskog razdoblja. Blagdanski raj tako su posjetile Bojana Gregorić Vejzović, Lana Banely Bara, Vanja Horvat, Edita Misirić, Ana Miščević, Csilla Barath Bastajić, Suzy Josipović Redžepagić, Mia Begović, Ljiljana Vinković, Renata Končić Minea, Jasna Palić Picukarić i mnogi drugi.

Foto: Promo

Cvjećarnica i darovna galerija Ira u proljeće je ove godine otvorila svoj zagrebački showroom na preko 200 kvadratnih metara. U samo nekoliko mjeseci
ova je adresa postala jedna od najpopularnijih lokacija u gradu za kupovinu cvijeća, buketa, vaza, svijećnjaka, porculanskog posuđa, raznih ukrasnih dekoracija za dom, namještaja, dizajnerske rasvjete i dekoracija za vjenčanje.

Foto: Promo

Sada, u predblagdansko vrijeme Irin showroom se transformirao u blagdansko ruho i od samog ulaska vodi vas božićnom čarolijom u neki drugi svijet. Gotovo tisuću prekrasnih artikala vezanih blagdane oduševili su svaku damu, ali i muškarca na ovom događanju - od predivnih kuglica za bor, borova, raskošnih božićnih zvijezdi, svetih obitelji, blagdanskog posuđa, savršenih adventskih vijenaca do ostalih dekoracija za uređenje doma.

Foto: Promo

Inače, Ira Commerce je veliko veleprodajno poduzeće te poznati hrvatski lanac cvjećarni i darovnih galerija koje obožavaju mnoge Hrvatice i radi kojih su do proljeća, kada se Ira otvorila i u Zagrebu posezale u Split i Dugopolje. Sigurni smo da kada jednom uđete u Iru, često ćete se u nju vraćati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije