Promo

Braun glačala - najbolji prijatelj vašeg ormara

24.01.2018.
u 10:15

Riječ je o glačalima s iCare tehnologijom koja omogućavaju brzo i lako peglanje i štite odjeću tako što automatski podešavaju temperaturu za svaku vrstu materijala

Svi želimo brzo, lako i kvalitetno ispeglati odjeću. Budući da živimo u užurbanom svijetu u kojem nam vrlo malo vremena ostaje za kućanske poslove, važno je da ih u kratkom vremenu što učinkovitije obavimo. Zato je Braun pripremio glačala koja nam omogućuju postići izvrsne rezultate.

Braun glačala dolaze u tri serije: CareStyle 5 i CareStyle 7 glačala s parnom postajom i TexStyle 9 glačalo na paru. Riječ je o glačalima s iCare tehnologijom koja omogućavaju brzo i lako peglanje i štite odjeću tako što automatski podešavaju temperaturu za svaku vrstu materijala. Karakteristika ovih glačala također je prva 3D BlackGlide površina inspirirana snowboard dizajnom koju karakteriziraju zaobljeni i zakrivljeni rubovi koji omogućuje slobodu pokreta u svakom smjeru i preko svake prepreke (gumbova, šavova i patentnih zatvarača).

Braunova glačala također nude veliki spremnik za vodu koji omogućava sustavu ispuštanje veće količine pare i lako peglanje teško dostupnih područja kao što su ovratnici i šavovi, a funkcija njihovog automatskog isključivanja čini vas sigurnima i štedi resurse.

Dobitnici su Plus X nagrade za najbolji proizvod godine na tržištu sistema za glačanje i Plus X nagrade za visoku kvalitetu i dizajn.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije