gastro priča

Božićni blagdani uz Deluxe liniju iz Lidla

Lidl
26.11.2021.
u 14:43

Deluxe asortiman predstavlja najbolji izbor – bilo da je riječ o suhomesnatim proizvodima ili pak slasticama poput ručno rađenih čokolada

Ususret najljepšim blagdanima u godini, u Lidlu vas tradicionalno očekuje bogata ponuda proizvoda premium robne marke Deluxe. Deluxe asortiman predstavlja najbolji izbor – bilo da je riječ o suhomesnatim proizvodima ili pak slasticama poput ručno rađenih čokolada, svaki je proizvod iz linije Deluxe pomno odabran upravo zbog svoje vrhunske kvalitete.

Foto: Lidl

U najkvalitetnijoj i najukusnijoj ponudi Deluxe proizvoda za svečani stol, možete pronaći prave poslastice za prave prigode: vrhunske sireve, gurmanske paštete, delikatesne salame te raznolik izbor najfinijih slastica i desertnih specijaliteta bez kojih je nemoguće zamisliti blagdanske stolove.

Foto: Lidl

U ovogodišnjoj Deluxe blagdanskoj ponudi poseban je naglasak stavljen na hlađeni dio asortimana iz kojeg izdvajamo Grana Padano, mortadelu s tartufima, svježu tjesteninu i sa začinima, paštetu s pačjom jetrom ili s guščjom jetrom i grožđicama, punjene njoke od krumpira te desertne specijalitete.

Foto: Lidl

 

Ukrasite svoje blagdanske stolove s Deluxe proizvodima i podijelite blagdansku čaroliju s vašim najdražima!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije