Blagdanski ugođaj

Božićna bajka Villeroy & Boch

promo
15.11.2016.
u 08:45

Mnogima je upravo razdoblje uoči Božića najljepše i najiščekivanije doba u godini. Početkom adventa počinjemo i s uređenjem naših domova u božićnom ruhu, a blagdanski stol i kuhinja postaju centralno mjesto u svakom domu.

Kako bi vaš dom i ove godine zračio posebnim šarmom, zavirite u božićnu bajku Bella Forma – Villeroy & Boch i pronađite svoju inspiraciju za uređenje stola uz ekskluzivan dizajn i prekrasne motive. Bella Forma – Villeroy & Boch i ove je godine pripremio posebnu kolekciju za vaš blagdanski stol. Klasična i bezvremenska kolekcija stvorit će elegantan i otmjen izgled na vašem božićnom stolu. Najnovija božićna kolekcija Villeroy & Boch i više je nego čaroban poklon i za vaše najdraže, prijatelje pa i poslovne partnere.

Bezvremenska elegancija, inovativan dizajn i izvrsna kvaliteta ono je što odlikuje Villeroy & Boch. Cijenjeni brand, s tradicijom još od davne 1748. godine, svoje proizvode izrađuje od najfinijeg porculana. Kao i svake godine, Villeroy & Boch pripremio je posebnu božićnu kolekciju koju krase jedinstveni oblici i kreativni dizajn. Na policama trgovine Bella Forma – Villeroy & Boch nalazi se nova čarobna bajka koja se uoči Božića s nestrpljenjem očekuje na najprestižnijim svjetskim tržištima. Dolazak nove božićne kolekcije postao je pravi globalni trend.

U vrijeme adventa stolovi su raskošno ukrašeni vjenčićima i svijećama, a vrlo često nezaobilazan je i adventski kalendar. U seriji Villeroy & Boch Christmas Toys Memory pronaći ćete zanimljive detalje za svoj dom. Adventski kalendar jedna je od najpopularnijih tradicija uoči Božića. Malena vratašca nude nam iznenađenja tijekom 24 dana uoči Božića. Ove je godine Villeroy & Boch dizajnirao dva različita adventska kalendara, a ono što ih čini posebnim jesu njihove male ladice zbog kojih se kalendar može ponovo iskoristiti i sljedeće godine. Adventski kalendar možete ispuniti omiljenim slatkišima ili malim darovima, kao što su ukrasi za božićno drvce – što ga čini idealnim darom.

Tradicionalni božićni ukrasi nisu samo jelka i jaslice. Svoje domove možete ukrasiti svijećama i ukrasnim figurama iz serije Villeroy& Boch Christmas Toys Collection koje će dati savršen završni štih svečanom ozračju vašeg doma i u dugim noćima ispunjati ga svjetlošću i toplinom.

Villeroy& Boch nudi široku paletu proizvoda za sve prigode. Također, na Božić želimo iznenaditi svoju obitelj i prijatelje nečim posebnim. Bella Forma – Villeroy & Boch nudi ideje za maštovite darove kojima ćete razveseliti svoje najmilije, kao što su kutije za nakit, glazbene kutije i dekorativni tanjuri iz serije Gift Collection, a za ljubitelje vina tu su premium čaše za vino iz serije Grand Royal. Darovni setovi također nude širok izbor posuđa ili ukrasnih predmeta koji mogu biti idealan dar. Moderne božićne figurice iz serije Nativity Story stvorit će posebnu božićnu čaroliju ispod svake jelke. Cvijeće je uvijek dobrodošao dar. Šareni cvjetni uzorci iz serije Mariefleur i Mariefleur Gris čine posebno atraktivne darove.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije