Akcija

Borboleta u akciji za obnovu požarom uništene Notre Dame

REUTERS
18.04.2019.
u 14:50

Uz potporu Francuskog veleposlanstva u Hrvatskoj, Borboleta izlazi na tržište s ovom prekrasnom, hvale vrijednom, kolekcijom narukvica, već sutra, kad će modeli biti dostupni u online shopu

Svjetski poznati brend nakita, Borboleta odlučila je dati svoj doprinos u rekonstrukciji najznačajnijeg simbola Francuske, a i izuzetno važne svjetske kulturne baštine, veličanstvene pariške katedrale Notre Dame, koja je tragično stradala u požaru koji je buknuo u ponedjeljak.

Toranj i krov zgrade su se srušili ali je glavna građevina spašena. U tu svrhu Borboleta je kreirala narukvicu s filigranskom izradom u srebru s pozlatom 18kt zlata, vizuala rozete pročelja Notre Dame-a, od čije će se prodaje dio sredstava donirati za obnovu čuvene katedrale.

Uz potporu Francuskog veleposlanstva u Hrvatskoj, Borboleta izlazi na tržište s ovom prekrasnom, hvale vrijednom, kolekcijom narukvica, već sutra, kad će modeli biti dostupni u online shopu. Već od idućeg tjedna naći će se u prodaji u svim Borboleta trgovinama te mnogobrojnim dućanima diljem svijeta poput Merci-a i Montaigne Marketa u Parizu, Antonie i Excelsiora u Milanu...

Ovom akcijom Borboleta se priključila brojnim svjetskim kompanijama koje pokreću razne akcije u svrhu obnove katedrale i još jednom pokazala kako je društveno odgovorno poslovanje iznimno važan segment njihovog brenda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije