BERLIn

Boksačko-glazbenički stan kao izmišljen je za muškarce

stan Berlin
Foto: Decoholic
1/12
21.09.2014.
u 10:45

Vreća za boks, starinski globus, gramofon, električna gitara..., to su samo neki od dekora u ovom "grubom", ali lijepom interijeru

Poprilično neobičan, pomalo grub, podosta taman i definitivno - muški stan! Radi se o interijeru u srcu Berlina u kojem se definitivno vidi dizajnerski "touch", a koji će se svidjeti svakom muškarcu koji u sebi ima nešto modernog, ali i tradicionalnog.

Interijer je sklopljen od kombinacije crne boje i drveta. Zidovi su tako crni ili bijeli, fotelje su presvučene crnom tkaninom, kao kauč, strop je crni, lampe, fotelja, zavjese su tamno sive, antikne posude na podu crne... No, iako zvuči premračno, u biti nije!

Foto: Decoholic

Toplim drvenim namještajem i njegovim tonovima te kaminom integriranim u zid ovaj je stan dobio dio nužno potrebne topline. Vreća za boks u boji konjaka nasred dnevne sobe dekor je, odnosno, funkcionalnost, koja plijeni pogled, a veliki prozori osiguravaju svjetlosti koliko je potrebno.

Foto: Decoholic

U stanu je još niz zanimljivih ukrasa i rješenja, počevši od starinskog globusa, karte Berlina iscrtane iznad uzglavlja u spavaćoj sobi, ormara koji nema fronti, izložene električne gitare, gramofona...

>>Stančić u Parizu: harmonija modernog i vintage stila

Ključne riječi

Komentara 1

HR
HRVATSKA89
17:17 21.09.2014.

ovaj interijer opisuje nekog gey glazbenika koji se rekreativno bavi kontaktnim sportom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije