savjeti

Boje su apsolutni trend ovog proljeća pri uređenja interijera!

Lesnina
16.05.2022.
u 13:39

Promjenom jednog od ključnih elemenata u dizajnu, prostor će poprimiti novu dimenziju. Veliki trend u svijetu interijera su bogate i odvažne boje

Buđenje prirode popraćeno je šarolikim i atraktivnim bojama te prekrasnim mirisima. Dok je priroda u punom cvatu, sve te divne boje želimo preseliti u vlastiti dom. Stoga, proljeće predstavlja idealno vrijeme za unošenje promjena u životni prostor.

Foto: Lesnina

Promjenom jednog od ključnih elemenata u dizajnu, prostor će poprimiti novu dimenziju. Veliki trend u svijetu interijera su bogate i odvažne boje kao što su oker žuta, tamnoplava i maslinasto zelena. Trendi boje na materijalu kao što je velur postižu dojam raskošnosti, ali i udobnosti, što je uvijek poželjno.

Foto: Lesnina

Nedvojbeno je da je središnja zona udobnosti u domu dnevni boravak, mjesto okupljanja i druženja. Ono što dnevni boravak čini oazom udobnosti zasigurno je trosjed.

Foto: Lesnina

Tapecirani trosjedi idealno su rješenje kako na jednostavan način podignuti prostor. Poznati klasik, ali s malim pomakom jedan je od vodećih trendova ove sezone. Kombinacija mekanih materijala i odvažnih boja, krasit će naše domove. Izuzev udobnosti, trosjedi presvučeni velurom nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Foto: Lesnina

Bogate i odvažne boje unijeti će dašak elegancije i luksuza, ali i potrebnu toplinu prostoru. Uz ostatak prostora u neutralnim bojama, ukrašen biljkama odvažna kolor sofa presvučena velurom u primamljivoj žutoj boji, koja je dostupna u Lesnina XXXL trgovinama i na webshopu, stvorit će dnevnu oazu u pravu kućnu idilu u tren oka.

Foto: Lesnina

Osim, sofe kao glavne komponente dnevnog boravka, različite fotelje i stolice presvučene mekanim materijalima raskošnih boja ukrasit će interijer istog trena. Akcentna fotelja stvorit će savršen kutak za opuštanje uz dobro štivo. Jedan kutak poput ovog učinit će interijer posebnim i modernim.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije