editorijal

Bijeg od stvarnosti u pravu čarobnu božićnu bajku

Foto: Zara Home
1/10
30.11.2018.
u 10:06

Kao kulisa za snimanje editorijala poslužila je drvena planinska kuća s kaminom na drva, a u središtu se, očekivano, našlo - božićno drvce

Krajem listopada svi vodeći brendovi za uređenje doma izbacili su svoje božićne kolekcije, no Zara Home ove godine ide korak dalje pa je nedavno predstavila i drugu blagdansku kolekciju.

Foto: Zara Home, 359 kn

I dok je prva bila modernija, nježnijih tonova i nijansi, druga je idilična, prava božićna s tradicionalnim bojama i ukrasima u prvom planu.

Foto: Zara Home, 359 kn

Kao kulisa za snimanje editorijala poslužila je drvena planinska kuća s kaminom na drva, a u središtu se, očekivano, našlo - božićno drvce.

Foto: Zara Home, 359 kn

Materijali koji prevladavaju u kolekciji mahom su prirodni čime se dodatno naglašava toplina u domu, karakteristična u ovo blagdansko vrijeme. Tu su i zlatne dekoracije, no glavna zvijezda kolekcije je tradicionalna božićna boja - crvena.

Foto: Zara Home, 359 kn

Ideja ne nedostaje, pa tako možete pronaći inspiraciju za cijelu dnevnu sobu, ideje za ukrašavanje stolića za kavu i inače praznih kutaka u stanu ili samo kako okititi bor. Velika pažnja posvećuje se stiliziranju stola tako da se brojne ideje kriju upravo u ovom editorijalu. Odaberete li pretežno crveni stol ili sasvim minimalistički, bijeli, sa zlatnim akcentima, izbor je na vama.

Jedino što apostrofiraju jest da začinite, odnosno podignete atmosferu - svijećama, posebice u večernjim satima

Komentara 1

WE
WendyPrice
12:14 01.12.2018.

Napravit cu 86 dolara za sat od kuce. Bio sam šokiran kad je moj susjed rekao da je prosjek 95 dolara, ali vidim kako to sada radi. Osjecam se toliko slobode sada kad sam ja vlastiti šef. posjetiti>>>>>>> www.Cash74.Com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije