Hit mjesto

Bellucci - novi coffee&wine bar u Zagrebu

promo
Foto: Promo
16.02.2017.
u 11:00

Na zagrebačkoj adresi Višnjevac 4 nedavno se otvorio Bellucci Coffee & Wine bar. U lijepo uređenom prostoru u kojem prevladava odmjereni industrijski stil posebno se ističe jedan zid od crvene opeke, koji sjajno konkurira rasprostranjenim metalnim detaljima u kombinaciji sa smeđom kožom i sivim akcentima. Kako bi cijeli prostor dobio i notu topline, drvo je na tom polju odigralo glavnu ulogu, kao i upečatljive visilice. Za cijeli projekt Beluccija zaslužna je arhitektica Matilda Marelja. Bellucci je koncept u kojem je naglasak na kavi, ali i na vinima, no činjenica je da ovdje nećete ostati ni gladni jer u svojoj ponudi nude i male zalogaje kao što su razni tostevi, tortilje, gustiozne plate upotpunjene maslinama ili pak sirnim namazima. Naravno, mislili su i na slatko, pa u njihovoj ponudi možete pronaći i razne kolače i torte. Isto tako, neizostavna je ponuda vrhunskih vina, ali i kvalitetne kave.     

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar davcro
davcro
19:03 16.02.2017.

birtija na svakom uglu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije