ELECTROLUX

Baterijski usisavači bit će vam saveznici tijekom blagdana

Electrolux
Electrolux
10.12.2014.
u 08:30

Ovi su usisavači iznimno praktični jer osim sitne nečistoće mogu usisati i prolivenu tekućinu

Bliže se blagdani, obilne pripreme kolača i drugih jela, a s time i brdo mrvica. Kako biste uživali u čistoj i urednoj kuhinji bez previše muke, Electrolux predstavlja liniju Rapido baterijskih usisavača. Ova linija ručnih usisavača idealna je za svaku kuhinju i dnevni boravak. Snažan i ergonomičan usisavač Electrolux Rapido obavlja i najzahtjevniji posao. Baš zbog svoje veličine, može se uklopiti i u najmanji prostor te uvijek biti pri ruci. Ovi su usisavači iznimno praktični jer osim sitne nečistoće mogu usisati i prolivenu tekućinu, što omogućava funkcija Wet&Dry. Svojim inteligentnim naprednim dizajnom ostvaruje i snažne performanse koje ga čine još poželjnijim u svakom domaćinstvu. Pet Rapido baterijskih usisavača sadrže kotačiće koji omogućuju lakšu i veću pokretljivost.

No, to nije jedina funkcija kotača. Oni uz veću mobilnost sprečavaju grebanje površina i kontroliraju udaljenost od površine za optimalno usisavanje prašine. Također, kotačići smanjuju opterećenje ručnog zgloba tijekom usisavanja.Ovi mali kućni pomagači riješit će vas mrvica kolača, sitne prašine koja se nakuplja na nepristupačnim mjestima i vaš dom razvedriti svojim živim bojama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije