dječje carstvo

Bajkovito mjesto za najmlađe skriva se u Španskom, upoznajte Mali dvorac!

23.06.2020.
u 09:54

Cijeli interijer Malog dvorca osmišljen je kao bajka u malom i prevladavaju nježne nijanse ružičaste i svjetlo-bež boje

Mali dvorac novo je ime na hrvatskoj sceni dječje mode u Zagrebu. Ovaj multibrend store, otvoren u ožujku u Zagrebu u naselju Špansko, nudi veliki izbor dječje obuće od 0-15 godina te veliki izbor igračaka.

U svom asortimanu jedini u Hrvatskoj prezentiraju i prodaju cipele branda Baby Walker te branda World Colors guma. Također u svom asortimanu nude čitavu kolekciju Froddo cipela za uzrast od novoronđenčadi do srednjoškolske dobi.

Osim cipela, vaši mališani će ovdje pronaći igračke za sve ukuse.

Cijeli interijer Malog dvorca osmišljen je kao bajka u malom i prevladavaju nježne nijanse ružičaste i svjetlo-bež boje. Materijali korišteni pri uređenju ovog bajkovitog prostora su prirodno drvo i najkvalitetniji pvc.

Mali dvorac uskoro ima u planu niz promotivnih aktivnosti, tako će se od jeseni svaki mjesec u njemu održavati modne revije za djecu, snimanja i razna događanja  za djecu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije