luksuzno

Bajkoviti zimski odmor u dvorcu iz 16. stoljeća

Foto: Falkensteiner Hotels & Residences
1/12
29.10.2019.
u 07:36

Spoj elegantne arhitekture iz 16. stoljeća, elementi zlata i mramora i najmodernija tehnologija! Svjetlo ćete ugasiti laganim dodirom ekrana diskretno smještenog u ladici pokraj kreveta, a TV ugrađen u ogledalo gledati i u kupaoni dok uživati u ogromnoj kadi u mramoru

Usluga na razini pet zvjezdica, vlastita hotelska marina, luksuzne sobe i apartmani, ugodan SPA, odlična gastronomska ponuda - hotel smješten u starom dvorcu iz 16. stoljeća u Koruškoj ima sve to i upravo je zato savršena kulisa za idiličan zimski odmor.

Foto: Falkensteiner Hotels & Residences

Hotel s pet zvjezdica raspolaže s 105 prvoklasnih soba i apartmana za jedinstveni doživljaj odmora, tu je i Acquapura SPA s unutarnjim bazenom, 14 prostorija za relaksirajuće tretmane, fitness studijom, te privatnim beach klubom s vanjskim bazenom i direktnim pristupom jezeru Wörthersee. Nastavljaući u istom tonu, restoran Schlossstern, jedan od ukupno tri restorana hotela, nudi savršene delicije.

Foto: Falkensteiner Hotels & Residences

Elemente unutrašnjeg uređenja karakteriziraju čiste linije i minimalističke forme. Dominantne boje su bež i tamno smeđa, dodatno obogaćene zlatnim naglascima koji hotelu daju dozu luksuza.

Spoj elegantne arhitekture iz 16. stoljeća, elementi zlata i mramora i najmodernija tehnologija! Svjetlo ćete ugasiti laganim dodirom ekrana diskretno smještenog u ladici pokraj kreveta, a TV ugrađen u ogledalo gledati i u kupaoni dok uživati u ogromnoj kadi u mramoru.

Foto: Falkensteiner Hotels & Residences

Burna povijest dvorca ima toliko priča, a posebno je zanimljiva jedna iz novijih vremena. Godine 1990. među vlasnike se upisao i poznati milijunaš, fotograf, autor, kolekcionar, industrijalac, astrolog i playboy Günter Sachs, praunuk jednog od pionira njemačke automobilske industrije Wilhelma von Opela i svojedobno suprug poznate hollywoodske glumice Brigitte Bardot.

Foto: Falkensteiner Hotels & Residences

Ljubitelji sporta mogu okušati svoje umijeće na ekskluzivnim golf terenima, a kondiciju možete održavati u modernom fitness studiju s visokotehnološkom kardio opremom. Mir i harmoniju pronađite uz jogu koja se prakticira uz jezero u okruženju dvorca. Uz to, možete koristiti i lekcije holističke medicine kako biste aktivirali svoju energiju, povećali vitalnost i poboljšali osobno blagostanje.

Foto: Falkensteiner Hotels & Residences

Poseban ugođaj pruža i privatni klub na plaži s vanjskim bazenom, pristupom jezeru i marini u Falkensteiner Schlosshotel Velden hotelu.  A za nešto posebno rezervirajte hotelski gliser i provozajte se jezerom uz čašu pjenušca!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije