Novo

Austrijska trgovina namještaja Mömax dolazi u Zagreb

21.05.2018.
u 11:29

Od 16. lipnja Zagrepčani će u prostoru pored Lesnine na Slavonskoj aveniji moći birati iz bogatog asortimana poznatog brenda

Svojim jedinstvenim konceptom ponude namještaja te detalja za uređenje doma i vrta Mömax je u samo nekoliko godina od osnutka 2002. godine svoje poslovanje proširio na brojne susjedne zemlje, a sada napokon svoja vrata otvara i kupcima u Hrvatskoj.

Pod sloganom “I svijet je odmah ljepši!”, Mömaxov koncept ponude zasniva se na kreativnom dizajnu, jednostavnosti i udobnosti te praćenju svjetskih trendova, a sve po vrlo pristupačnim cijenama dostupnim svakom kupcu.

Na više od 5000 kvadrata prostora kupac će se ovdje moći nadahnuti već gotovim prijedlozima Mömaxova dizajnerskog tima te ih prilagoditi svojim željama i mogućnostima uz pomoć i savjete stručnjaka koji su cijelo vrijeme na raspolaganju.

– Kupce na dan otvorenja očekuju posebne pogodnosti i veselimo se njihovu dolasku u što većem broju jer smo sigurni da će se oduševiti. U sljedeće dvije godine planiramo otvoriti još jednu poslovnicu u Zagrebu i u nekoliko većih gradova u Hrvatskoj – naglasila je Martina Perić, voditeljica marketinga Mömaxa

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije