Beauty oaza

Arhitektica Ivana Banay luksuzno uredila salon Skinfinity

29.04.2018.
u 07:58

Kružni detalji, karakteristični za oblik proizvoda, protežu se cijelim novouređenim interijerom u centru Zagreba

Prvi hrvatski premium brend preparativne kozmetike Skinfinity službeno je otvorio svoja vrata u Tkalčićevoj ulici u samom centru Zagreba. Riječ je o vrhunskoj kozmetici namijenjenoj svim tipovima kože, njezi lica, ruku i tijela.

Interijer trgovine prvo je s čime se kupac susreće u procesu kupnje, a elegantan i besprijekoran izgled Skinfinity prostora preslika su misije i vizije brenda. Upravo je ta smjernica bila nit vodilja po kojoj se arhitektica Ivana Banay vodila pri uređenju prostora.

Kako bi boravak u prostoru bio iznimno iskustvo i izazvao posebnu pozornost klijenata, arhitektica je htjela dočarati luksuznost, ali i pristupačnost detaljima u prostoru koji su dali dodanu vrijednost te ponudu i uređenje zaokružili u jedinstvenu priču.

Glavni je cilj bio postići jednostavan i efektan dizajn obogaćen posebnim detaljima kao što su tapete boje zlata, keramika imitacije kamena u visokom sjaju, ogledala s “bogatim” okvirima u kombinaciji s bijelom bojom i modernim elementima.

Kružni detalji protežu se kroz cijeli prostor, pa tako isti oblik prati i pojedine proizvode, a velika pozornost posvećena je bogatoj rasvjeti koja nenametljivo ističe detalje interijera i cjelokupan dizajn te cijelom prostoru daje poseban čar.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije