bijeg u prirodu

Američki ranč u samom srcu Velebita - jednostavno spektakularno

Foto: Linden Tree Retreat & Ranch
1/14
27.01.2020.
u 09:08

Privatni resort sada je obogatio ponudu raznim programima, bazenom, vrućom kupkom…

Mini city break, ili bijeg u prirodu mnogima je luksuz, posebno ako za takav bijeg od stvarnosti treba potegnuti preko granice. Međutim, odmor z adušu i tijelo, u netaknutoj prirodi moguće je naći i u blizini Zagreba.

Foto: Linden Tree Retreat & Ranch

Upravo to, bijeg od svakodnevnog užurbanog života i mjesto za punjenje baterija nalazi se tek dva sata vožnje od Zagreba, u Velikoj Plani, točnije u Linden Tree Retreat & Ranchu, koji se skriva u Parku prirode Velebit. Ranč u eko-safari stilu otvoren je sezonski, a prošlo je proljeće dobio i make-over. Privatni resort sada je obogatio ponudu raznim programima, bazenom, vrućom kupkom…

Foto: Linden Tree Retreat & Ranch

Divni ranč osnovao je Bruce Yerkovich, a glavna misao vodilja bila je njegov vizija stvaranja održivog utočišta u divljini. S obzirom na to da se Linden Tree nalazi u području koje se nalazi pod zaštitom UNESCOa američki ranč u potpunom je skladu sa svojim okruženjem.

Foto: Linden Tree Retreat & Ranch

Pustolovina, odmor i aktivnosti na otvorenom ono su što brojne posjetitelje privlači baš ovdje. Što se tiče smještaja pronaći će se tu nešto za svakoga. Posebno će se razveseliti gastro entuzijasti jer se u restoranu ranča pripremaju obroci pripremljeni dostupnim, lokalno nabavljenim namirnicama.

Foto: Linden Tree Retreat & Ranch

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije