Iskoristite vikend

Ambienta nudi brojne popuste, do čak 30 posto, i vrijedne nagrade

13.10.2018.
u 08:00

Glavnu nagradu novinarskog žirija jednoglasno je osvojio riječki dizajnerski studio Luminus Lamps za svoje ručno rađene lampe

Ambienta, međunarodni salon namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije, na Zagrebačkom velesajmu predstavlja se u svojem 45. izdanju. Veća je nego prijašnjih godina, a na više od 20 tisuća četvornih metara predstavljaju se 332 izlagača iz 32 zemlje.

Foto: Davor Višnjić/PIXSELL

Posjetitelji u sedam paviljona mogu razgledati nekoliko tematskih cjelina: AmbiDOM, koji se odnosi na namještaj za opremanje kuća i stanova, kupaonice, parkete, kamine... zatim AmbiPRO koji je namijenjen izvođačima radova te Design zonu koja predstavlja novitete u industriji te trendove u uređenju interijera. U tom je segmentu sajma, uz nekoliko iznimaka, naglasak na domaćim dizajnerima i proizvođačima kojima po završetku Ambiente novinarski žiri dodjeljuje nagrade za najuspješnije proizvode.

Glavnu nagradu novinarskog žirija jednoglasno je osvojio riječki dizajnerski studio Luminus Lamps za svoje originalne, ručno rađene lampe koje su oduševile preciznošću izrade. Kuhinje Knapić, koje pak iz godine u godinu podižu letvicu, i na ovogodišnjoj Ambienti pokazale su inovativnost.

– Cilj nam je nuditi inovativan dizajn pa ove godine imamo čak tri inovacije u svojim kuhinjama. Kombinacije materijala, skrivenu ugradbenu rasvjetu kojom se upravlja na daljinu i miris koji se širi iz kuhinje, a cilj mu je opuštanje – poručuju iz Kuhinja Knapić. Osim malih izlagača, tu su i veliki igrači, primjerice Prima koja je Ambientu iskoristila za premijeru nove kolekcije za 2019., a kupcima nudi i sajamski popust od 30 posto na sav asortiman. Brojni popusti, zanimljive premijere, ali i nagrade, primjerice opremljena kuhinja vrijedna 100.000 kuna, očekuju posjetitelje sajma koji je otvoren do nedjelje do 20 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije