Trend

Ako želite jednu hit stvar u domu - uložite u krznene detalje

Shutterestock
21.10.2020.
u 06:58

Apsolutni hit su detalji od umjetnog krzna koji su doživjeli veliki povratak na scenu. Dolaze kao tepisi, deke, navlake za jastučnice, detalji za stolce...

Ove jeseni i zime, imperativ je unijeti toplinu u dom, a najlakši način da to učinite jest biranim detaljima, točnije tekstilima. Apsolutni hit su detalji od umjetnog krzna koji su doživjeli veliki povratak na scenu. Dolaze kao tepisi, deke, navlake za jastučnice, detalji za stolce... Što god vam padne napamet!

Foto: Jysk

Domaće trgovine također su se pripremilie za nadolazeću sezonu pa su pune inspiracija. Dakako, pri odabiru krznenih detalja svakako pazite da ne pretjerate s količinom, bojama i uzorcima. Već jedan krzneni komad činit ć evidljivu razliku stoga pametno birajte. Ta dozu luksuza u svom interiejru, sparite ih sa zlatnim i srebrnim detaljima.

1/9
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije