Radni kutak

Ako ste ikada radili za kuhinjskim stolom, ovo morate učiniti!

Shutterstock
05.11.2018.
u 11:06

Ne treba vam puno prostora niti je riječ o velikoj investiciji. To može biti produžetak regala u dnevnom boravku, neiskorišteni prostor ispod prozora, kutak ispod stepenica...

Koliko ste se puta uhvatili da za stolom u kuhinji i/ili blagovaonici palite laptop i odrađujete zaostatke? Ili, ako radite od kuće, da upravo za tim stolom radite, zatrpavate ga papirima i gadgetima? Ukoliko ste odgovorili "da" barem jednom, vrijeme je da unutar svog doma osmislite kutak koji će nositi ime  - radni.

Foto: Shuitterstock

Ne treba vam puno prostora niti je riječ o velikoj investiciji. To može biti produžetak regala u dnevnom boravku, neiskorišteni prostor ispod prozora, kutak ispod stepenica...

Najvažnije je da taj kutak bude dobro organiziran, da imate kvalitetnu rasvjetu i kvalitetan stolac, ako u njemu provodite više sati dnevno.

Za početak dovoljno je nabaviti stol, možete ga jednostavno napraviti i sami, pokoju policu i, ako imate puno papira, organizatore za njih kako biste se uvijek mogli snaći u svom kreativnom neredu.

Foto: Shutterstock

Ne zaboravite na detalje - slike dragih ljudi, malo zelenila i najdraža šalica za kavu dobar su početak.

Foto: Shuitterstock

Ako imate više prostora, a kod kuće održavate i sastanke, osmislite i ugodan kutak za druženje u kojem će se vaši gosti osjećati kao u dnevnom boravku. I vama i njima bit će ugodnije!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije