Trend u domu

A zašto ne biste vrata ormarića zamijenili zavjesom? To je novi hit u kuhinjama i kupaonicama

kuhinja
29.12.2020.
u 07:00

Korištenje tkanine za pokrivanje neprivlačnih stvari mnoge asocira na bakinu kuću, no umivaonik uokviren zavjesom ima poseban šarm

Godinama, sad već i više od desetljeća, u kuhinjama i kupaonicama prevladavaju bijele fronte u visokom sjaju. No, novi trend koji se pojavio prvo sramežljivo, u kućama izvan gradova, sad preuzima i moderne stanove sugerira malo drukčije uređenje doma.

Riječ je o zamjeni dijela vrata ormarića u ovim dvjema prostorijama elegantnim zavjesama za stvaranje opuštenije, ležernije i pomalo retro atmosfere. Korištenje tkanine za pokrivanje neprivlačnih stvari mnoge asocira na bakinu kuću, no umivaonik uokviren zavjesom ima poseban šarm.

Foto: pixabay

No, neće sve zavjese za umivaonik i kuhinjske ormariće ostaviti jednak dojam. Želite li biti u trendu birajte zavjese s gingham uzorkom ili pak one od čistog bijelog pamuka, jednostavan je to, i povoljan, način za dodavanje mekoće i šarma interijeru.

kuhinja
1/15

Pametne police mogu pokazati vaš najbolji kuhinjski pribor, dok dobro postavljena zavjesa može sakriti ono što ne želite vidjeti - evo sjajne ideje za malu kuhinju.I ne zaboravite, zavjesa s uzorkom u kuhinji ili kupaonici razbit će sterilnost.

 

Ključne riječi

Komentara 1

VI
Vito
08:09 29.12.2020.

Zašto ne??? Zato što drvena vrata odbijaju prašinu bolje od platnenih koja skupljaju prašinu bolje od drvenih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije