Editorijal

50 ideja za uređenje doma u tonovima žute - isprobajte ih sve!

Danijel Berković/ PIXSELL
18.08.2019.
u 07:00

Žuta se dobro slaže sa svim nijansama plave, a jako voli i zlatne tonove, posebice one omekšane mekim i podatnim materijalima

Najjednostavniji i najefektniji način da unesete toplinu i razbijete jesensko sivilo jest injekcija boje u interijeru. A najbolja boja za to je - žuta! Naša stilistica Ankica Juričević dala si je truda i složila četiri kompozicije koje možete lako prekopirati u svoj dom!

Različiti tonovi žute

Foto: Danijel Berković/ PIXSELL

Nemojte se bojati kombinirati različite nijanse žute - svi tonovi dobro su došli i međusobno se sjajno nadopunjuju. Oni odvažniji žutu će sljubiti i s plavom, a klasičari će je ukomponirati u zagasite sive i smeđe tonove namještaja.

Igra zlatnih tonova

Foto: Danijel Berković/ PIXSELL

Vjerovali ili ne, žuta i zlatna vole se javno, posebice dodate li im i materijale mekih i podatnih tekstura. Krzno, umjetno ili pravo dat će dozu glamura prostoru u tim tonovima.

Doza eklektike

Foto: Danijel Berković/ PIXSELL

Nemojte se bojati žutu "pojačati" drugim jarkim bojama. Dobit ćete eklektičan ambijent koji oduševljava.

S klasikom nema greške

Foto: Danijel Berković/PIXSELL

Kožni kauč u tamnijim tonovima, klub stolić klasičnih linija i detalji u žutim tonovima. Jesenska atmosfera koja imitira nijanse iz prirode pun je pogodak i što je najbolje, nikad ne izlazi iz mode!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije