ideja

4 looka uz koje će vaš dnevni boravak biti najljepši ove jeseni

Jurica Galoić/PIXSELL
14.09.2019.
u 07:00

Donosimo vam četiri prijedloga kako na jednostavan, a opet vrlo efektan način unijeti jesenske boje u dom. I ne zabravite, kada pričamo o jeseni, najvažnije je stvoriti dojam topline, ugode i udobnosti!

Sviđala vam se jesen ili ne, ovo godišnje doba daje nam najdivnije plodove koje možete koristiti i u ukrašavanju interijera, a jesenske boje pretvaraju dom u šarmantan i upečatljiv prostor. Donosimo vam četiri prijedloga kako na jednostavan, a opet vrlo efektan način unijeti jesenske boje u dom. I ne zabravite, kada pričamo o jeseni, najvažnije je stvoriti dojam topline, ugode i udobnosti!

Miks žute i zelene

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL/Ilustracija

Ovom kombinacijom osvježit ćete baš svaku prostoriju. Ako nemate fotelje, poigrajte se umjetnim cvijećem i jastucima...Svakako se potrudite oko tepiha, on će trajati sezonama...

Naglasak na detaljima

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL/Ilustracija

Bez straha ukrasite dom neobičnim detaljima poput gljiva. Vjerujte, svi će ih oduševljeno zamijetiti! Možda će vam na prvu djelovati prenapadno, ali jako će dobro dočarati jesenski duh u interijeru!

Esencija jeseni

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL/Ilustracija

Osim na plodovima jeseni, naglasak u interijeru stavite i na jesenske boje, a sa zemljanim tonovima ne možete pogriješiti. Klasične jesenske boje poput smeđe razigrajte neočekivanim detaljima, primjerice životinjskim uzorkom!

Miks tekstura

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL/Ilustracija

Za dramatiku u prostoru hrabro pomiješajte boje, uzorke i nadasve teksture. Na taj način u prostoru ćete stvoriti slojevitu priču, a različiti materijali na prostor djeluju različito stoga je njihov miks ključan za postizanje toliko željene tople jesenske atmosfere!

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije