Jednostavnim promjenama do svježine

10 trikova za brzo uređenje stana

stan
Foto: Promo fotografije
05.04.2014.
u 00:00

Sitni detalji čine razliku, dom ćete osvježiti već premještanjem knjiga na policama

Proljeće je vrijeme kada većina nas poželi unijeti neke promjene u svoj dom. Dakako, glavna je prepreka mnogima u tom ostvarenju budžet. No, i s malo novca možete oplemeniti svoj stan, kuću, balkon ili pak samo jednu prostoriju u domu.

Efektna promjena, koja ne zahtijeva veliku investiciju, svakako je osvježavanje zidova, bilo postojećom bilo nekom novom bojom.

Niste li skloni eksperimentima, umjesto da zid u dnevnom boravku obojite kričavom bojom, nabavite danas popularne naljepnice koje ne koštaju puno, lako ih je aplicirati, i što je još važnije, lako ih je skinuti. Možete ih mijenjati tempom koji vama odgovara i svaki put prijateljima i gostima prirediti iznenađenje.

Dakako, vidljivu razliku činit će i birani detalji poput lampi, slika, novih zavjesa, neobičnih polica ili pak zelenilo koje je, posebno u proljeće, jako lijep dekor svakom domu. Ovisno o tome kakav ugođaj želite postići, eksperimentirajte s rasvjetom i/ili svijećama.

Ne zaboravite da su upravo detalji ono što čini razliku, stoga se odvažite na neke neobične kombinacije, primjerice pri serviranju jela ili pri uređenju dječje sobe. Važno je da se vi u svom domu osjećate ugodno i da je sve podređeno vašim potrebama. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije