MAŠTAONICA

10 dječjih soba s Instagrama kojih se ne možemo nagledati

@nomundodajuju
06.08.2019.
u 08:54

Možda vas upravo neke od njih inspiriraju da i svom mališanu uredite sobu

Dječja soba pravo je utočište kreativnosti, mašte i puno detalja koji govore - ljubav! S posebnom pažnjom volimo uređivati upravo ovu prostoriju, kako bismo osigurali našim mališanima sve što im je potrebno za puno igre i nešto dobrog sna.

Od obaveznih detalja koje uključuju sobe za malene superjunake možemo izdvojiti udobar krevetić s nezaobilaznim omiljenim plišancima, kutak za igru na podu te puno prostora za pohranu igračaka. Ne morate nužno sve igračke sakriti od pogleda i pospremiti - neke izložite na policama i stalažama, neka ispričaju priču o vašem malenom zlatu.

Za pohranu se posebno ističu čvrste i dekorativne papirnate vreće raznih veličina, koje mogu "pretrpjeti" mnogo igračaka, slikovnica ili odjeće. Ipak treba negdje pospremiti sve te legiće...

Kutak za igru na podu neka obuhvaća tepih, a on neka bude "uokviren" indijanskim šatorom ili baldahinom. Na ovaj će način vaši mališani dobiti željeno skrovište, a soba će dobiti na intrigi. Tu su još i maleni stol sa stolcima za sva remek-djela koja će nacrtati, te stalaže ili police za slikovnice, kojih nikad nije dovoljno.

Donosimo vam deset dječjih soba s Instagrama kojih se ne možemo nagledati! Možda vas upravo neke od njih inspiriraju da i svom mališanu uredite sobu.

 

Foto: @lisalovesherlife

Foto: @inandoutkids

Foto: @important2think

Foto: @lisalovesherlife

Foto: @addictedtopastel

Foto: @petite.voyou

Foto: @babyberrycollective

Foto: @lovemyspace.design

Foto: @nomundodajuju

Foto: @modernmonty

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije