Vintage

10 retro stvari koje su danas pravi hit

Stari kovčeg u novoj ulozi. Shutterstock
18.01.2019.
u 08:30

Izvucite stare komade namještaja i udahnite im nov život. Retro i vintage komadi trenutno su vruća roba kada se radi o uređenju interijera

Ukoliko imate tavan, garažu, šupu ili spremište prepuno starog namještaja možda je vrijeme da mu udahnete nov život. Mi smo pronašli čak deset retro stvari koje se i danas sjajno ukapaju u većinu interijera. Bilo da je riječ o servisu za kavu koji ste naslijedili od bake, starim foteljama koje su vaši roditelji odbacili ili pisaćoj mašini koja godinama sakuplja prašinu... Evo ideja, nadamo se da će vas nadahnuti da svoje vintage komade ponosno izložite:

1/9

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije